Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Halvsløje FCK tog vigtige point

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem FC København og Vejle Boldklub.

FC København - Vejle Boldklub 2-1 (1-0)
1-0 Mathias 'Zanka' Jørgensen (28.)
1-1 Ylber Ramadani (67.)
2-1 Mohamed Daramy (86.)

Kampens bedste:

FC København:
Først og fremmest scorede han et flot hovedstødsmål, men Mathias 'Zanka' Jørgensen spillede også generelt set en god kamp, og han lukkede mere eller mindre ned for Wahid Faghir, som blev udskiftet efter en times spilletid. Han viste stor forudseenhed og havde flere flotte indgreb.

Vejle Boldklub:
Rent defensivt var det ikke altid lige godt fra Tobias Mølgaards side, men på den offensive del kom der flere gode ting fra udeholdets højreback. Mølgaard bringer altid stor energi og var garant for masser af raids op og ned ad højresiden. Flere af Vejle-spiller blev først gode, da kampuret havde rundet en time, men Mølgaard kunne også set over en hel kamp være sin indsats bekendt.

Kampens værste:
FC København var vel kampens bedste hold, og sejren var også fortjent, men det var ingenlunde så dominerende, som man kan forvente af FCK mod en oprykker hjemme i Parken. Lukas Lerager og Viktor Fischer var blandt skuffelserne, og med det beløb, man har betalt for midtbanespilleren in mente, kan man især fra ham forvente mere. Hos gæsterne var det ikke meget, der kom fra Lukas Engel og Lundrim Hetemi, og de blev begge udskiftet. Førstnævnte i pausen, sidstnævnte undervejs i anden halvleg.

Kampens detalje:
Det førte ikke noget med sig, men ikke desto mindre var det fin detalje, Pep Biel leverede fra starten af anden halvleg. Da bolden blev givet op, driblede spanieren først ned mod eget mål, men pludselig vendte han rundt og spillede en lang bold i dybden mod Jonas Wind. Vejle-forsvaret blev tydeligvis fanget, men afleveringen fik for meget fart, så Alexander Brunst kunne uden problemer samle den op.