Video : Tipsbladet
Premier League

Mourinho jubler over modstander-scoring

Tottenhams portugisiske manager påstår, at han var glad for, at Crystal Palace reduceret sekunderne inden pausefløjt.

Christian Bentekes scoring til 1-1 i tillægstiden af første halvleg var ifølge Jose Mourinho vital for Tottenhams 4-1 sejr søndag aften.

Det fortalte han efter kampen til Sky Sports.

- Når du lukket et mål ind i det sidste minut af første halvleg, så er der en tendens til, at man går i omklædningsrummet med en dårlig fornemmelse og starter anden halvleg med at være irriteret over målet.

- Jeg fortalte spillerne i pausen, at jeg var glad for, at vi lukkede et mål ind. De troede, jeg var skør. Det var for at bevise over for spillerne, at hvis du mister kontrollen og begynder at falde i niveau, så er det svært at holde buret rent.

- 1-1 målet satte os i en situation, hvor vi skulle fremad. Jeg syntes, jeg gav den følelse videre til spillerne. De var afslappede og optimistiske, lød det fra den portugisiske træner efter kampen.

Den tidligere Chelsea- og Manchester United-manager havde for en gangs skyld og positive ting at sige om sin lejesvend fra Real Madrid, Gareth Bale, der leverede to basser.

- Al kredit til Gareth Bale. Jeg stoler på ham og hans dømmekraft til sin krop og følelser. Vi ønsker ikke, at han presser sig selv for hårdt.

- Aftalen er, at han bliver taget ud med det samme, når han føler sig træt. Normalt kan spille godt spille, til de er helt udkørt, men i dette tilfælde, er vi nødt til at tage vare på ham, for vi har brug for ham.

Tottenham fik en forrygende start på Premier League-sæsonen, hvor de en kort overgang indtog førstepladsen, men en række dårlige resultater har sendt dem ned på en sjetteplads. Fire sejre på stribe har dog gjort dem til en konkurrent om top fire igen.