Video : Tipsbladet
Superliga

Jakob Michelsen færdig i OB - sportschef overtager

Jakob Michelsen er færdig i OB, skriver kluben i en pressemeddelelse.

OB skal have ny træner, da Jakob Michelsen stopper i klubben. 

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Michael Hemmingsen, der hidtil har været sportschef, bliver nu manager i klubben og skal altså være i spidsen for OB's trænerteam.

Jakob Michelsen skulle stoppe til sommer, men får altså sparket nu, hvor det virker usandsynligt, at OB ikke kommer med i top seks.

- Vi vil gerne takke Jakob Michelsen for tiden i klubben, hvor det blandt andet er lykkedes at kvalificere os til Mesterskabsspillet i 2018/19-sæsonen. Jakob har været med til at bygge et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne og friske idéer, siger sportschef Michael Hemmingsen i pressemeddelelsen.

Klubben er endt som nummer fem og syv i de foregående to sæsoner under Jakob Michelsen, men efter nederlaget til Brøndby søndag, valgte man altså at sige farvel til cheftræneren.

- Et enigt sportsligt udvalg har vurderet, at der skal nye tanker til, for at potentialet i truppen kan forløses til flest mulige point i sæsonens sidste kampe, og vi har derfor opfordret Michael til at sætte sig i spidsen for trænerteamet. Derfor sætter vi pris på, at Michael og Tonny vil hjælpe klubben, når vi nu ændrer og øger bemandingen i trænerstaben for den resterende del af sæsonen, siger bestyrelsesformand i Odense Sport & Event, Niels Thorborg.

Michelsen har en fortid som træner for Hammarby og SønderjyskE, og han er nu altså fri på markedet.