Video : Tipsbladet
Landshold

- FC København er ikke super flyvende

Randers-anfører Erik Marxen tror på, at kronjyderne kan gøre arbejdet færdigt mod FC København på søndag og booke billetter til mesterskabsspillet.

Randers FC kan for første gang i klubbens historie kvalificere sig til mesterskabsspillet i Superligaen. Kan kronjyderne få skovlen under FC København søndag eftermiddag, tager de stikket hjem.

Der er udsigt til en spændende eftermiddag i Randers, og anfører Erik Marxen ser frem til skæbnekampen mod FC København, som kronjyderne besejrede i Parken tidligere på sæsonen.

- En normal kamp mellem Randers FC og FCK ville nok være, at de tog teten, og vi forsøgte at passe på os selv og forsøgte at lukrere på nogle omstillinger. Men i og med vi ikke kan bruge uafgjort til alverden, så tror jeg, at vi vil give dem kamp til stregen, også med hensyn til at have bolden, siger Erik Marxen til Tipsbladet og fortsætter:

- Vi kommer ikke til at se et Randers FC-hold, der står langt tilabge - uden at jeg selvfølgelig kender Thomas' slagplan helt endnu. Så jeg kunne godt forestille mig, at det bliver åben slagudveksling. FCK er - det er de næsten altid - tvunget til at skulle vinde, for de er ikke super flyvende, så det ville nok gøre ondt på dem ikke at få fuld pointhøst i Randers.

- Jeg tror også, at deres selvforståelse siger, at de skal op og dominere. Vi ved godt, at vi ikke er favoritter. Jeg tror, vi bliver nødt til at slippe håndbremsen og se, om vi kan skabe den overraskelse, det til trods alt vil være at slå dem. Vi skal ikke gøre nogen kalkuler undervejs i sidste spillerunde, for ét point mere gør hverken fra eller til.

- Der er ikke så meget at beskytte, og jeg tror, at det er godt for os. Det giver os en ro i, at vi er nødt til bare at kaste det hele ind og se,  hvad vi får ud af det. Og så håber vi, at det er nok - hvad enten det er ved, at vi vinder, eller at de andre gør arbejdet for os. Det må vi se, når det hele er gjort op til sidst.

Du kan læse hele interviewet med Erik Marxen i Tipsbladet, som er på gaden i dag. I avisen får du også store interviews med de to landstrænere Ståle Solbakken og Kasper Hjulmand, en massiv optakt til den nervepirrende sidste runde i Superligaens grundspil - og meget, meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.