Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Derfor blev Pione Sisto vraget

Pione Sisto var ikke med i FC Midtjyllands sejr over Vejle Boldklub søndag. Ifølge B.T. Sport skyldes det en episode ved lørdagens taktikmøde.

FC Midtjylland bankede søndag eftermiddag Vejle Boldklub i Superligaen, og det gjorde de uden Pione Sisto. Efter kampen fortalte cheftræner Brian Priske til Herning Folkeblad, at stjernespilleren ganske enkelt var droppet efter en episode under lørdagens træning.

Nu mener B.T. Sport at vide, hvad der skete lørdag.

Her skulle Brian Priske have præsenteret startopstillingen til søndagens kamp, og den var uden Pione Sisto, der så ifølge avisen tog ordet. Han var ikke utilfreds med at misse kampen, lød det, men han gjorde det klart, at han fremover vil spille 10er.

Sisto indikerede, at han havde medbestemmelse over startopstillingen, og det fik altså Brian Priske til at gøre det klart, at træneren helt selv bestemmer truppen og opstillingen. Derfor vragede han også offensivspilleren til kampen mod Vejle.

Ifølge B.T. Sport er episoden desuden "sigende" for Sistos opførsel i klubben, siden han kom til fra Celta Vigo i sommer. 

26-årige Pione Sisto har scoret fem mål på tyve kampe for midtjyderne i Superligaen i denne sæson, men har ikke scoret siden starten af november sidste år. Han står også noteret for to oplæg.