Video : Tipsbladet
Landshold

Karakterer: Legestue for de danske drenge

Karaktererne fra Danmarks VM-kvalifikationskamp mod Moldova er klar, hvor det blev til en 8-0-sejr.

Kasper Schmeichel - 3 bolde
Det var meget lidt, som den danske landsholdsmålmand havde at lave mellem stængerne. Han klarede dog sine opgaver fuldstændig, som man kan forvente. Desuden er han stærk i sin kommunikation med resten af holdet, som han styrer med hård hånd.

Jens Stryger Larsen (77') - 3 bolde
Det blev til en scoring for den ubesejrede back, som også leverede en helt fin indsats på højresiden, som Moldova havde meget svært ved at kontrollere. Scoringen får ham på vippen til en bold mere, men der gik lidt inflation i det i denne kamp.

Joachim Andersen - 3 bolde
Man kan næsten skrive det samme om begge midterforsvarere. De blev ikke udfordret specielt meget, men når der endelig kom noget, så tog de hånd om det. For Andersen blev det til en meget stabil indsats.

Jannik Vestergaard - 3 bolde
Mens Joachim Andersen holdt sig lidt tilbage, så deltog Vestergaard gerne mere i spillet længere fremme på banen et par gange. Det tog dog på ingen måde overhånd for Southampton-profilen.

Nicolai Boilesen - 3 bolde
Den eneste Superliga-spiller i startopstillingen befandt sig godt på venstrebacken, hvor han løste sine opgaver godt. Man kunne måske godt ønske sig, at han prøvede lidt mere af offensivt.

Mathias Jensen (ud 77') - 4 bolde
Det blev til rigtig meget godt fra Mathias Jensens side, som var med i enormt meget af det danske spil. Toppede det hele med en scoring kort før pausen, men der var meget mere i ham end det. Meget fin indsats.

Lasse Schöne (ud 77') - 3 bolde
Mens de øvrige midtbanefolk gjorde sig rigtig fint bemærket, så var Schöne mere tilbageholdende. Den rutinerede ræv gjorde det alligevel solidt, men det var mere spillerne omkring som skinnede igennem.

Christian Nørgaard (ud 64') - 4 bolde
Det er imponerende at se, hvordan landsholdet er blevet, når man kan sende hele b-kæden ind til en landskamp, og så bliver der bare leveret alligevel. Det var Nørgaard bestemt medvirkende til på midtbanen. 

Andreas Skov Olsen (ud 45') - 4 bolde
Hvis det var blevet til mere end en halvleg for Andreas Skov Olsen, så var han givetvis hoppet op på 5 bolde herfra. Han kom med den ene gode aktion efter den anden overfor et ydmyget Moldova-forsvar.

Kasper Dolberg - 5 bolde
To mål og med i rigtig, rigtig meget. Nice-angriberen har det med at gøre det meget stærkt mod de mindre nationer, som kan have tendens til at pakke sig ned. Det lader dog ikke til at genere ham.

Mikkel Damsgaard - 5 bolde
Hvilken indsats af den unge Sampdoria-dansker. Det lover meget godt for landsholdskarrieren, hvis han kan levere sådan bare en gang imellem. To oplæg og to scoringer fra Damsgaard, som ser ud til at nyde at spille under Hjulmand igen.

INDSKIFTERE

Robert Skov (ind 46') - 3 bolde
Kom ind lige efter pausen til en halvleg, hvor der blev sparet lidt mere på kræfterne fra danskernes side. Det blev dog til en scoring fra ham, som man kunne varme sig lidt på.

Jens Jønsson (ind 64') - 3 bolde
Det er lige på grænsen af, hvad man kan vurdere, da spilletiden ikke var så stor, men Cadiz-midtbanespilleren fik vist sin stabilitet, hvor han lader de andre om at lave de store ting.

Simon Kjær (ind 77') - NB

Christian Eriksen (ind 77') - NB

Marcus Ingvartsen (ind 77') - 3 bolde
Nåede lige at få scoret et mål, som rundede målfesten af.

TRÆNER

Kasper Hjulmand - 4 bolde
Det er ikke fordi Moldova er verdens største mundfuld af en modstander. Det vidste Hjulmand nok godt i forvejen, men han havde alligevel modet til at stille op med ti ændringer i forhold til kampen mod Israel uden at det sådan set kunne mærkes. Med sådan en sikker sejr er det også svært at finde hullerne i osten.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladet.dks skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.