Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Superligaen: Brøndby holder stand

Vi er klar med spilforslag til Superligaens første runde i slutspillet.

Søndag klokken 16.00
AC Horsens – OB
2
2,20 @unibet

AC Horsens’ blafren med vingerne i bunden i række blev overskygget markant af bund-kollegerne fra Lyngby, der virkelig bed fra sig med masser af sejre.

AC Horsens nåede fire kampe uden nederlag i træk – men kun en sejr.

Og da de seneste to kampe er tabt, er ”Den Gule Fare” ganske ufarlig og helt isoleret i bunden, og man skal være mere end jubeloptimist for at tro på, at Mission Overlevelse lader sig gøre.

OB var uden chance for at nå mesterskabsspillet i Grundspillets sidste runde, men det kunne man ikke se, da AaB blev tæmmet i Aalborg med en 2-0-sejr.

OB’erne har før haft held med jagten ligaens syvendeplads, der giver adgang til Europa-playoff, men i første omgang handler det også om at skaffe sig den nødvendige afstand til Lyngby og eller Vejle og i det hele taget aflive enhver tvivl omkring nedrykning.

OB har kvaliteten og gejsten til også at gøre kål på AC Horsens.

Mandag klokken 18.00
FC Midtjylland – Brøndby
X2
1,95 @unibet

De to tophold i Superligaen mødes i Mesterskabsspillets første runde i en duel, der kan sende enten FC Midtjylland frem på førstepladsen med en sejr eller Brøndby i udbrud med hele fem point ned til FCM.

Det kan godt være, at Brøndby ikke har vundet de seneste seks opgør mod FCM og at midtjyderne har vundet sæsonens to første møder. Men en fordobling af oddset på, at Brøndby henter mindst et point – det er interessant.

FC Midtjylland har haft store problemer med at finde målet i denne sæson, og at det blev til 5-0 over et Vejle-hold, der var i undertal i det meste af kampen, overbeviser ikke i forhold til, de at de forsvarende danske mestre nu er helt ude af scoringsproblemerne.

Brøndby har til gengæld været ligaens mest effektive i forhold til at score på de skabte chancer.

Brøndby har kun tre gange i 22 kampe forladt banen uden at score og er ligaens mest scorende hold med 40 kasser.