Eriksen slog Skov Olsen: Nærmer sig mesterskabet

Christian Eriksen og Andreas Skov Olsen fik begge spilletid, da Inter vandt 1-0 over Bologna.

Efter flotte landskampe for Danmark var både Christian Eriksen og Andreas Skov Olsen valgt til startopstillingen for henholdsvis Inter og Bologna, da de to mandskaber mødtes lørdag aften.

Inter skulle forsøge at udnytte, at både AC Milan og Juventus tabte point tidligere på lørdagen, og Eriksen havde efter et kvarters tid et halvfarligt frisparksforsøg.

Men midtbanespilleren trykkede af langt udefra, og bolden endte også med at stryge et stykke forbi den ene oppasser.

Det blev i stedet den helt store Inter-stjerne, Romelu Lukaku, der blev første målscorer. Det gjorde han efter en halv time, hvor Alessandro Bastoni fra egen venstreside slog et skarpt indlæg ind i panden på Lukaku, der headede på mål.

Bologna-keeper Federico Ravaglia parrerede bolden på stolpen, men herefter røg den tilbage til Lukaku, som blot skulle sætte indersiden på for at gøre det til 1-0.

1-0 var også stillingen ved pausefløjt.

Fem minutter inde i anden halvleg var Lautaro Martinez lige ved at udbygge Inter-føringen, da hans forsøg fra kanten af feltet tog den ene stolpe og sprang i spil igen.

Efter en time blev Christian Eriksen pillet af banen til fordel for Roberto Gagliardini, og små tyve minutter senere måtte Andreas Skov Olsen gå samme vej. Han gav plads til Riccardo Orsolini.

Udskiftningen havde dog ingen effekt, og Inters 1-0-føring holdt hele vejen til slutfløjt.

Med sejren udbygger Inter deres føring i Serie A og rykker otte point foran AC Milan på andenpladsen, og man har stadig en kamp i hånden. Bologna er nummer 11 med 34 point.