Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub er i en svær periode: Jeg kigger indad

I 2021 er det bare blevet syv point for SønderjyskE, der er i formkrise. Midtbanekriger tager ansvar for nedturen.

De var foran mod AaB og spillede indledningsvis til et godt resultat, men så vendte det pludseligt for SønderjyskE, der måtte gå fra banen i Aalborg med et nederlag på 2-3. Dermed fik man ikke høstet flere point, og i dette forår har ingen hold hentet færre point end SønderjyskE, der har skrabet syv sammen.

De dårlige resultater bekymrer, og midtbanespiller Mads Albæk holder armene op og forsøger at tage ansvar i en svær periode. Det fortæller han til JydskeVestkysten.

Mditbanespileren, der har masser af rutine, er en af de spillere, der skal være med til at løfte SønderjyskE ud af den pointmæssige krise.

- Min følelse er, at jeg bærer et ansvar for, at vi ikke får det vendt, for det er mig, der skal være med til at diktere spillet. Nogle gange har jeg dét, at jeg skal redde verden på egen hånd, og der skal jeg blive bedre til at sige til mig selv, at når de ting sker, skal vi være enig om som hold, hvad vi skal, siger Albæk til JydskeVestkysten og slår fast:

- Jeg kigger selvfølgelig indad.

SønderjyskE får nu et afbræk i Superligaen og møder FC Midtjylland i den første af to pokalsemifinaler torsdag - derefter venter et opgør i Superligaen, hvor man møder AC Horsens på hjemmebane.

Ligesom SønderjyskE har AC Horsens bare hentet syv point i foråret.

Glen Riddersholms SønderjyskE ligger aktuelt nummer tre i Kvalifikationsspillet, og vinder Lyngby over Vejle senere tirsdag, vil der være bare fem point ned til nedrykningsstregen.