Video : Tipsbladet
Superliga

AGF henter 15-årigt talent i FC København

AGF siger goddag til 15-årige Adam Daghim, der er hentet i FC København.

Der er spændende forstærkning på vej til AGF's ungdomsafdeling, da klubben netop har præsenteret 15-årige Adam Daghim som ny mand i klubben.

Han kommer til klubben fra FC København.

Adam Daghim er lillebror til Ahmed Daghim, der skiftede fra FC København til Kolding IF i januar.

Den 15-årige AGF'er er kantspiller, og han er en spiller, som AGF længe har haft et godt øje til.

- Vi er glade over at få muligheden for at tiltrække en spiller uden for vores nærområde, der vil styrke niveauet for vores U17 og U19 hold frem imod et nyt akademi i 2023. Adam har på de offensive positioner været oppe imod international konkurrence i FCK Talent. I den forbindelse - og efter en god dialog med talentchef, Sune Schmidt Nielsen fra FC København - har vi nu fået en god mulighed for at få en spiller ind, der passer godt til AGF. Adam bliver en rigtig fin tilføjelse til vores mange lokale talenter, og vi glæder os over at kunne byde ham velkommen, siger talentchef i AGF Jesper Ørskov til klubbens hjemmeside.

Spilleren selv er glad for at være ny mand i AGF.

- Det er en god mulighed for mig at komme til AGF, der opruster på ungdomsarbejdet og hvor der er mange gode unge spillere og et godt miljø for talenterne. Så jeg er rigtig glad for, at få chancen og jeg kan se en god fremtid for mig her i Aarhus, siger Adam Daghim.