Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-profil: Jeg googlede klubben inden skifte

Paulinho kendte ikke meget til FC Midtjylland og Danmark, da hans agent fortalte om den danske interesse.

Da Paulinho i 2019 kom til FC Midtjylland, var han et komplet ubeskrevet blad i dansk fodbold. Men kort tid forinden havde FCM og Danmark været lige så ukendte størrelser for den brasilianske back, fortæller han til DR Sporten.

Selv om hans store drøm var at komme til Europa, kendte han ikke meget til det, der var hans kommende arbejdsgiver. Men det var der heldigvis råd for. 

- Da min agent sagde: "Du har fået et tilbud fra FC Midtjylland i Danmark," begyndte jeg at google, for jeg vidste ærlig talt ikke ret meget om Danmark, før jeg kom hertil, fortæller Paulinho til DR. 

- Så så jeg, at de havde vundet pokalturneringen mod Brøndby, og jeg så tre brasilianere: Patrick, Junior og Evander. Det var også rigtig godt, for jeg var ikke så god til engelsk, da jeg kom.

I sit første halve år i Danmark blev Paulinho primært brugt som indskifter eller slet ikke brugt, men i løbet af foråret og sommeren 2020 erobrede han pladsen på venstre back og skubbede Marc Dal Hende ud af holdet.

I takt med personlig succes er Paulinho også faldet til i Danmark. Det fortalte han om i slutningen af marts. Læs mere her,