Video : Tipsbladet
Superliga

Ligner en færdig mand i OB til sommer

Forsvarsspiller ser ud til at forlade OB efter denne sæson.

Oliver Lund spiller næppe i OB i næste sæson. Det fastslår fynboernes sportschef Michael Hemmingsen, som også er vikarierende cheftræner, over for Sport Fyn.

Den 30-årige forsvarsspiller har kontraktudløb 30. juni, og lige nu ligger det ikke i kortene, at han underskriver en ny aftale med den fynske Superliga-klub.

Oliver Lund er startet inde i 14 af 23 Superliga-kampe i denne sæson, så der har været brug for ham, men nu lakker samarbejdet mod enden.

- Vi har talt løbende med Oliver, og som det ser ud nu, så forlænger vi ikke med ham. Sådan ligger det nu. Der er selvfølgelig nogle måneder tilbage af hans kontrakt, så man ved aldrig, siger Michael Hemmingsen til Sport Fyn og holder dermed en lille dør på klem.

Oliver Lund har repræsenteret OB i to omgange, og han har samlet spillet 109 kampe i den stribede trøje. I denne sæson har han skiftevis spillet på de to backs, men han kan også benytttes i det centrale forsvar.

Mens OB gør klar til at tage afsked med Oliver Lund, er der en anden, klubben bestemt ikke ønsker at give slip på - læs mere her.