Video : Tipsbladet
Superliga

Slagter OB: Idéløst, uinspirerende og umotiveret

OB får hårde ord med på vejen fra de to eksperter.

Det sluttede med en skuffelse for OB, da de fredag aften tog imod Vejle Boldklub i Superligaen, og fynboerne endte med at tabe 0-1 i egen hule.

Michael Hemmingsens tropper havde endda slet ikke et skud inden for rammen, og OB havde generelt svært ved at skabe store chancer mod oprykkerne fra Vejle. Og efter kampen får fynboernes offensiv gevaldige hug fra TV3 Sports eksperter Jesper Thygesen og Bo Henriksen.

- Jeg så et OB-hold uden idéer. De kommer bagud og så skal de jagte noget, så de sætter en masse angribere ind, men i det store og hele et hold, der ikke rigtig har fundet af, hvor alvorlig en situation de står i. Der er ingen fantasi og ingen idéer, lyder det fra Jesper Thygesen til TV3 Sport.

Bo Henriksen var ikke mere imponeret over OB, og han var ligeledes skuffet over fynboernes angreb.

- Mest af alt er det beskæmmende, at de overhovedet ikke har et eneste skud inden for rammen på to gange 45 minutter. Det er Vejle, de spiller mod. Det burde kunne lade sig gøre, selvom Vejle gør det godt og skal have ros. Men OB ser jo tandløse ud, og som Thygesen er inde på, virker det uinspirerende og umotiveret, og de ved ikke rigtig, hvad de skal, siger Henriksen.

Se de to fodboldkommentatorers snak om OB fra nedtakten til fredagens kamp i videoen øverst i artiklen.

OB har efter nederlaget hentet blot ét point efter kampe mod AC Horsens og Vejle Boldklub i slutspillet. De er imidlertid stadig otte point foran Lyngby Boldklub, der er under nedrykningsstregen.