Video : Tipsbladet
Bundesliga

Haaland-agent: Ikke nødvendigvis enig med Dortmund

Erling Braut Haalands agent har holdt et møde med klubben om fremtiden, og de er ikke nødvendigvis enige.

Erling Braut Haalands fremtid er et af de mest omtalte emner i fodboldverdenen, efter at den 20-årige nordmand har scoret mål på samlebånd i de seneste to år.

Nu kommenterer Mino Raiola, der er målfænomenets agent, på situationen i et interview med tyske Sport1.

Den italiensk-hollandske topagent har således netop holdt et møde Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, hvor klubben i hvert fald gjorde deres holdning til Erling Braut Haalands fremtid klar.  

- Jeg kan bekræfte, at jeg var i Dortmund til samtaler. Michael Zorc gjorde det klart for os, at Dortmund ikke vil sælge Erling i sommer. Jeg respekterer denne opfattelse, men det betyder ikke nødvendigvis, at jeg også er enig, siger Raiola til tyske Sport1 og tilføjer:

- Dortmund var meget klare i deres synspunkter. Det er okay med os. Der er ingen krig mellem os og Dortmund - absolut ikke! Forholdet til Zorc, Hans-Joachim Watzke og Sebastian Kehl er stadig godt.

Erling Braut Haaland har især været rygtet til FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United og Manchester City, og for nylig mødtes Mino Raiola og spillerens far, Alf Inge Håland, med flere af klubberne. Det kan du læse mere om her.