Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: United-spillere utilfredse med ledelsen

Manchester Uniteds spillere har ikke været tilfredse med, at de først hørte om Super League-planerne i medierne og ikke fra deres arbejdsgiver.

Manchester United er en af de 12 klubber, der er med i planerne om den såkaldte Super League, men nyheden er ikke faldet i god jord hos alle i den engelske storklub.

Det skriver Daily Mail.

I løbet af søndagen blev storklubbernes planer afsløret af diverse medier, og det var også et emne, da cheftræner Ole Gunnar Solskjær mødte pressen efter deres kamp mod Burnley søndag. I den forbindelse følte nogle i klubben ifølge Daily Mail, at Solskjær blev “kastet under bussen”.

Spillerne skal også have været sure over, at de ikke havde hørt noget om planerne, før medierne skrev og snakkede om det i løbet af søndagen.

Af den grund har direktør Ed Woodward holdt et hastemøde med spillerne mandag morgen, hvor han forklarede klubbens tanker bag beslutningen. Daily Mail skriver, at modtagelsen blandt spillerne i bedste fald var “lunken”.

Tidligere mandag har stjernespilleren Bruno Fernandes også delt et billede på det sociale medie Instagram, hvor han skriver, at “Drømme kan ikke købes” med en henvisning til et andet opslag, der påpeger det specielle ved Champions League. 

Manchester United er i semifinalerne af Europa League, men kan måske smides ud af turneringen. I hvert fald forventer dansk topboss, at tre Champions League-klubber kan smides ud af årets turnering - læs mere om det her.