Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Dyr aften for FC Midtjylland

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Randers FC og FC Midtjylland.

Randers FC - FC Midtjylland 0-0 (0-0)

Kampens bedste
Randers FC
Randers FC kæmpede sig til et point mod FC Midtjylland, og det skyldtes i høj grad forsvaret. I første halvleg diskede Patrik Carlgren op med et par redninger, men efter pausen stod forsvaret oftest i vejen, før midtjyderne fik afsluttet. Her stod Mathias Nielsen rigtig godt imod med en masse bolderobringer, clearinger og blokeringer. En stor præstation. 

FC Midtjylland
Midtjyderne var dominerende i første halvleg af kampen, og her var brasilianske Evander en fornøjelse at se på midtbanen. Han spillede med stort overskud og var ganske sikker på bolden med flere gode afleveringer, der også var med til at skabe chancer. I anden halvleg faldt han lidt i niveau sammen med resten af holdet.

Kampens værste
FC Midtjylland har et hul på venstre back i øjeblikket, når Paulinho er ude. Japhet Sery Larsen vikarierede på posten i dag, og han lavede ikke mange fejl, men det var tydeligt, at han ikke normalt er venstre back. Dion Cools blev så skiftet ind i pausen, og belgieren, som normalt gør sig i højre side, gjorde det ikke meget bedre.

Kampens detalje
I kampen var det mest nævneværdigt, at både Erik Sviatchenko og Sory Kaba ragede gule kort til sig. Det betyder nemlig, at de to profiler må misse midtjydernes kommende kamp mod FC København med karantæne. Det var et par dyre advarsler for duoen.

Derudover er det første gang siden 2016, at Randers FC formår at få point mod FC Midtjylland. De havde tabt de seneste ti kampe.