Video : Tipsbladet
Superliga

Fans vender tilbage: Det bliver fedt og mærkeligt

Allerede fra på onsdag vil der igen være tilskuere på de danske Superliga-stadions, og det bliver både fedt og mærkeligt, forudser FC Midtjyllands højreback Dion Cools.

Efter at have siddet ude med en skade var Dion Cools igen med for FC Midtjylland, da de mandag spillede mod Randers FC.

Kampen var den sidste uden tilskuere i denne omgang, og når FC København torsdag kommer til Herning, så bliver det med fans på lægterne.

Det er Dion Cools meget begejstret for, fortæller han til FCM's hjemmeside.

- Det bliver fedt at have fansene tilbage på stadion. Også mærkeligt. Det er jo lang tid siden, men vi glæder os alle sammen til på torsdag, siger den 24-årige back.

Dion Cools har det meste af foråret siddet ude med en skade, og mandag var han for første gang i to måneder tilbage på banen.

- Det var en dejlig følelse. Det er der ingen tvivl om. Mest af alt er jeg glad for at være en del af holdet igen og være sammen med holdkammeraterne. Det er noget andet at se kampene på TV. Jeg er glad for at være tilbage, siger Dion Cools.

FC Midtjylland formåede ikke at slå kapital af konkurrenternes pointtab i weekenden, da de spillede 0-0 mod Randers, men det er der ikke så meget at gøre ved nu, lyder det.

- Hvis man ikke kan vinde, så sørg for, at det i det mindste bliver en uafgjort. Det gjorde vi, men er selvfølgelig stadig skuffede over ikke at tage de tre point. Når det er sagt skal vi ikke dvæle for meget ved resultatet. Der er en ny opgave på torsdag, og vi kan selv afgøre tingene. Vi skal bare videre, lyder det resolut fra den belgiske back.

FC Midtjylland har fire point ned til Brøndby, og med syv runder tilbage af sæsonen er deres skæbne stadig i egne hænder.

Resten af sæsonen handler om én ting. Vi skal være mestre i slutningen af maj. Det arbejder vi hårdt for, afslutter Dion Cools.

Kampen mellem FC Midtjylland og FC København sparkes i gang torsdag klokken 20.15 og kan ses på TV3+.