Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Mærkværdig scoring i BIF-sejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF.

FC Nordsjælland - Brøndby IF 0-3 (0-1)
Mikael Uhre, 0-1 (21.)
Andrija Pavlovic, 0-2 (85.)
Lasse Vigen, 0-3 (89.)

Kampens bedste
FC Nordsjælland

Der var ikke mange, der for alvor gjorde sig til hos FC Nordsjælland, men på midtbanen gjorde en spiller som Jacob Steen Christensen det godt. Han ryddede godt op og vandt nogle bolde, mens han også var sikker i sin boldomgang. 

Brøndby IF
Der var et par gode præstationer hos Brøndby IF, og især i første halvleg var Anis Ben Slimane en fin mand som afløser for karantæneramte og skadede Jesper Lindstrøm. Han var meget på bolden og spillede med stort overskud, mens han også var involveret i de blå-gules mål. Efter pausen faldt han lidt ud af kampen, da FC Nordsjælland kom mere på bolden, og Brøndby IF mest var farlige på kontraangreb. Her var Simon Hedlund en mand, der bød sig godt til og truede med sin hurtighed.

Kampens værste
Da Brøndby IF scorede kampens første mål, leverede hele FC Nordsjællands en kollektiv svipser og levede ikke op til det gamle ordsprog om, at man skal spille, indtil der fløjtes. De rødklædte markerede for, at bolden havde været ude over stregen, men linjedommeren vurderede anderledes, og i stedet kunne Brøndby IF straffe et ufokuseret forsvar ved at sende bolden i mål. Det var et mærkværdigt mål, hvor FC Nordsjælland nok burde have gjort det bedre.

Se målet i videoen øverst i artiklen.

Kampens detalje
Der var fans tilbage på stadion til de tre Superliga-kampe onsdag, og FC Nordsjælland bød dem også velkommen på Right to Dream Park med manér. De nordsjællandske værter gik på banen med et banner med teksten “Velkommen hjem,” som de holdte frem til ære for fansene lige inden kampstart. Det var en fin gestus.