Video : Tipsbladet
Superliga

FCM slår fast: Slet ikke færdige på dette marked

FC Midtjylland ser et kæmpe potentiale i særligt ét sydamerikansk land, hvor klubben satser på at bide sig endnu mere fast i fremtiden.

FC Midtjylland råder lige nu over Ailton, Paulinho, Evander Ferreira og Junior Brumado, og den brasilianske satsning er kommet til Herning og Ikast for at blive. Det fastslår sportschef Svend Graversen over for Herning Folkeblad.

De danske mestre har i mange år været kendte for deres rekruttering fra Nigeria, og det har i årenes løb kastet stjerner som Paul Onuachu, Sylvester Igboun og Frank Onyeka af sig. 

Den plan er ikke blevet skrinlagt, men verdenskortet er i høj grad blevet udvidet til også at tælle Brasilien i Sydamerika.

- Vi skal stadig udvikle vores egne spillere, og vi skal være bedst til at spotte talenter i Nigeria, og så har vi - via vores netværk - fundet en vej ind på det brasilianske marked, hvor mulighederne er mange - og der er vi slet ikke færdige endnu, siger Svend Graversen til Herning Folkeblad.

Han fastslår, FC Midtjylland skal være den klub, hvor spillerne oplever den største udvikling i deres karriere. På den måde er der også grobund for, at klubben kan sælge spillerne videre med en stor fortjeneste.

FC Midtjylland spiller i aften storkamp på hjemmebane mod FC København - læs vores optakt til kampen her.