Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-profil om stor oplevelse: Jeg kan ikke vente

Torsdag aften vender tilskuerne tilbage til Ceres Park. Det ser AGF-spillerne frem til.

I dag er det 220 dage, siden der senest var tusindvis af tilskuere på lægterne i Århus, men nu er ventetiden forbi. Fra denne runde må fans komme tilbage på stadion, og for AGF's vedkommende falder det sammen med en kamp mod lokalrivalerne fra Randers FC.

Det glæder Kevin Diks sig til. Kampene uden tilskuere er ikke noget for ham.

- For at være helt ærlig: De første par kampe føltes det som træningskampe. Det var det samme som at spille her på træningsbanen. Forskellen er oplevelsen; hvordan man føler i løbet af kampen. Hvis man scorer, er det langt bedre. Man får gåsehud. Hvis man laver en defensiv aktion, er fansene bag én og støtter én. Det gør en stor forskel, om man spiller med eller uden dem, siger han til tipsbladet.dk.

- Det er derfor, jeg begyndte at spille fodbold. Jeg vil spille på fyldte stadioner. De er selvfølgelig ikke fyldte nu, men det føles sådan, når man går fra 0 til 8.000. Jeg elsker det og kan virkelig ikke vente med at se fansene.

Også holdkammeraten Bubacarr Sanneh ser frem til gensynet med op til 8.000 tilskuere på lægterne.

- Det bliver så fantastisk. Som spillere har vi brug for atmosfæren, og fansene savner også os, så det bliver så fedt at spille på torsdag. Forhåbentlig tager vi de tre point, siger han.

Kampen mod Randers er den fjerde af slagsen på lidt over en måned, og forude venter endnu en i begyndelsen af maj. Kan det blive for meget af det gode? Nej, mener Kevin Diks.

- Jeg elsker det. Det er ligegyldigt, om man spiller meget mod det samme hold. Man er i top 6 af en grund, det er de seks bedste hold i ligaen, og hvis det er fire-fem gange, er jeg ligeglad. Vi skal bare vise, at vi er et bedre hold. De er på sjettepladsen, vi er på fjerdepladsen, og vi skal gøre forspringet større, siger han.

AGF må dog undvære en række førsteholdsspillere i aftenens kamp. Læs vores optakt til opgøret her.