Video : Tipsbladet
Superliga

Taget på fersk gerning: Brøndby-leder i regelbrud

En af bestyrelsesmedlemmerne i Brøndby er kommet i søgelyset efter onsdagens kamp på Right to Dream mod FC Nordsjælland.

Bestyrelsesmedlem i Brøndby IF, Sune Blom, var blandt de 50 Brøndby-tilhængere, der havde sneget sig ind på Right to Dream Park i onsdagens kamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby i 3F Superligaen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Blom er blevet fanget på et billede fra en fotograf hos Ritzau Scanpix, hvor han sidder blandt de øvrige Brøndby-tilhængere, som i strid med retningslinjerne havde skaffet sig adgang til tribunerne i Farum.

I rollen som bestyrelsesmedlem blev Blom inviteret til kampen af FC Nordsjælland, men i stedet valgte han at se kampen med en kammerat, der havde en sponsorbillet.

- Det er min fejl. Det ærgerlige er egentlig, at det har taget fokus fra en meget professionel og velafviklet stadionoplevelse, hvor tjek af coronapas, afstandskrav med mere blev håndteret til UG, skriver Blom i en besked til Ekstra Bladet.

Under normale omstændigheder ville det ikke være noget problem for Blom at troppe op på Right to Dream Park, men på grund af coronasituation er klubberne i fællesskab blevet enige om ikke at lukke udebanefans ind på stadion. Det fremgår af Superliga-ordningen.

Brøndby vandt opgøret 3-0 på mål af Mikael Uhre, Andrea Pavlovic og Lasse Vigen.

Direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, har kommenteret på sagen om Brøndby-fansene på lægterne - læs mere om det her.