Video : Tipsbladet
Superliga

Stage: Her går grænsen for drilleriet fra AGF-fans

FC Københavns Jens Stage lægger ikke skjul på, at han stadig ønsker det bedste for AGF.

Jens Stage blev den store helt for FC København søndag aften, da de slog AGF med 2-1. Han stod bag både et mål og en assist i kampen, som desuden er mod hans gamle klub, som han skiftede fra i sommeren 2019.

Til kampen var der som i de øvrige Superliga-kampe tilskuere tilbage på tribunerne, og her kunne Stage da godt mærke, at der var nogle af dem, som ikke var så glad for at se ham i en FCK-trøje. Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Det er svært at forklare følelsen af det, fordi på den ene side, så ønsker jeg dem (AGF red.) det bedste. Men på den anden side, så er der ingen andre, der er sjovere at slå, pånær Brøndby. Det er lidt svært. Jeg synes, at det er fint, at der bliver drillet lidt, når vi spiller fodboldkampene herinde, siger han og fortsætter:

- Jeg har selv sagt ja til at skifte til FCK, fordi jeg synes, at det var det rigtige. De må godt være utilfredse med mig så længe, vi er herinde, lyder det fra Jens Stage, som fik en hård reaktion af en gruppe AGF-fans, da han skiftede til københavnerklubben.

Dengang måtte han se sin lejlighed i Aarhus udsat for et forsøg på brandstiftelse. Det lykkedes dog ikke for dem.

Ved Stages scoring mod AGF undlod han desuden at juble, som man kan se øverst i artiklen. Endvidere var det klart ham, der stjal billedet i kampen. Læs mere om det her.