Video : Tipsbladet
Superliga

Skal videre nu: FCM bør sælge profil til sommer

Der er hurtigt flere spillere, som kan være på vej væk for FCM.

FC Midtjylland har flere spillere, som kan være på vej væk fra klubben efter denne sæson. Det mener TV3 Sport-eksperten Per Frimann, som kan se en række salgsemner hos midtjyderne, når transfervinduet åbner op igen.

Det fortæller han på kanalen, som man også kan se øverst i artiklen.

Her peger han på, at det blandt andet er grundet deltagelsen i Champions League, som betyder, at der nu er folk, som kan komme videre. Også selvom resultaterne ikke endte med at være helt i top for de danske mestre.

- Vi ser en Sory Kaba her. Ham burde man sælge, fordi man har en Brumado, der står klar. Du har Onyeka. Club Brugge lagde et tilbud på 50 millioner, og han bliver så hængende og får en forbedret kontrakt, siger han og fortsætter:

- Men det er klart, at der er nogle spillere, som man skal sælge videre i det her system. Du har også en Cajuste, som har vist sig frem. Dreyer også. Og så har du nogle spillere, som er klar til at tage et skridt ind på den internationale scene, lyder det frra Per Frimann.

Førnævnte Sory Kaba blev hentet i sommeren 2019, som det dyreste indkøb i klubbens historie. Her var prisen på 22,5 millioner kroner, som de givetvis vil forsøge at overgå, hvis de skulle sælge ham.

Superligaen har desuden en del andre spillere, som også kan være på vej videre. Se mere om det her.