Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland-træner: Jeg er pisse ligeglad

Brian Priske er ligeglad med, hvem folk har som favoritter til at vinde guldet i Superligaen.

Guldkampen i Superligaen er utrolig tæt, men Brian Priske er helt og aldeles ligeglad med, hvem folk har som favoritter. Det slår FC Midtjylland-træneren fast over for B.T. Sport.

Mandag aften indkasserede FC Midtjylland et sent nederlag til FC Nordsjælland, og efter Brøndby IF’s sejr over Randers FC i weekenden er midtjyderne nu kun et enkelt point foran de blå-gule med fem spillerunder igen af Superligaen.

Trods den snævre føring i tabellen var FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen imidlertid ikke bleg for at udpege midtjyderne som favorit til at tage guldet. De har bedre spillere og har et gear mere, lød det.

Men sådanne udtalelser preller af på Brian Priske.

- Jeg er pisse ligeglad med, hvad folk synes, og hvem de gætter på. Det rager mig en høstblomst. Jeg kan virkelig ikke bruge et eneste sekund på det. Vi jagter det mesterskab, og vi vil gerne vinde det, men vi skal sgu også gøre det. Længere er den sådan set ikke, siger FC Midtjylland-træneren ifølge B.T. Sport.

De forsvarende mestre fra Heden skal igen i aktion søndag, og igen hedder modstanderen FC Nordsjælland, når de to mandskaber skal mødes i Herning. Ugen efter venter et guldbrag, når FC Midtjylland skal til Brøndby Stadion og spille mod Brøndby IF.

Brian Priske erkendte efter mandagens nederlag til FC Nordsjælland, at der var blevet lavet fejl i kampen. Læs mere om det her