Video : Tipsbladet
Bundesliga

Officielt: Bayern München hyrer 33-årig træner

Bayern München har fundet deres kommende cheftræner.

Bayern München henter Julian Nagelsmann som ny cheftræner til næste sæson.

Det bekræftes af trænerens nuværende klub, RB Leipzig. Bayern München har også bekræftet nyheden. 

Der har været rygter om skfitet i de seneste dage, og især mandag tog rygterne til. Nu er det altså officielt, at den 33-årige træner skal erstatte Hansi Flick, der har haft et erklæret ønske om at forlade klubben og får ophævet sin kontrakt. 

I RB Leipzig havde man ikke regnet med at miste træneren, men man forklarer, at det var et stærkt ønske fra Julian Nagelsmann. 

- Selvfølgelig underskrev vi en langsigtet kontrakt, der ikke indeholdt et exit-scenarie. Det stærke ønske fra Julian om at træne FC Bayern fik os imidlertid til at beslutte efter intensive drøftelser at åbne døren, hvis visse betingelser er opfyldt.

- Det lykkedes os i diskussioner med Bayern, så vi var i stand til at realisere vores økonomiske forventninger. Nu er vi nødt til at tackle resten af ​​kampene med Julian og hans hold, så vi kan gøre denne sæson til den mest succesrige i vores klubbs historie. Vi vil kommentere den fremtidige løsning så hurtigt som muligt, siger direktør Oliver Mintzlaff til RB Leipzigs hjemmeside.  

Ifølge medier betaler Bayern München i dyre domme for at få træneren. Læs mere her