Video : Tipsbladet
Superliga

Uheldig i Horsens: Skadet før skæbnekamp

I AC Horsens kæmper man for at få målmand Matej Delac klar til fredagens kamp mod Vejle.

AC Horsens holder fast i håbet om en utrolig redningsaktion, som handler om overlevelse i Superligaen. I weekenden slog de AaB med 1-0, men det var også en kamp, hvor målmand Matej Delac blev skadet.

I opgøret mod nordjyderne stødte han sammen med AaB's Rasmus Thelander, og det var tilsyneladende så alvorligt, at keeperen måtte sidde over i mandagens træning. I stedet var han til behandling, skriver Horsens Folkeblad.

Hidtil er der ikke kommet et klart svar på, hvorvidt Delac kan spille i fredagens kamp mod Vejle, som kan blive til kampen, som definitivt sender 'Den gule fare' ned i den næstbedste række i næste sæson.

- Vi ved endnu ikke, hvor slemt det er med Matej Delac, men jeg håber og tror, han står på fredag, siger Horsens-cheftræner Jens Berthel Askou til avisen.

Hvis Horsens må undvære den kroatiske målmand, så bliver det andenmålmand Aleksandar Stankovic, som kommer ind mellem stængerne.

Mens det er usikkert for Delac, så er det sikkert, at Bjarke Jacobsen ikke kommer med i kampen grundet karantæne. For ham er fremtiden også meget usikker, da han har kontraktudløb til sommer. Læs mere om det her.