Video : Tipsbladet
Superliga

AGF får medhold: Hausner slipper for karantæne

Sebastian Hausner kan se frem til at være med igen, når AGF skal møde FCK endnu engang.

AGF-forsvarsspilleren Sebastian Hausner fik i forbindelse med søndagens kamp mod FC København et gult kort, som i første omgang blev takseret som seks straf-point, som betød, at han ville være i karantæne til den næste kamp.

Det var noget, som AGF-ledelsen siden valgte at appellere, så det i stedet for seks point bare skulle være tre. På den måde ville han ikke være i karantæne til deres kommende kamp, som igen havde FCK på menuen.

Nu fremgår det på DBU's hjemmeside, at Sebastian Hausner ikke længere er i karantæne til kampen, og dermed ser det ud til, at Aarhus-klubben har fået medhold i deres appel.

Hausner er nu i den situation, at hvis det bliver til tre point mere, så er han i karantæne.

I det hele taget er AGF nu fri for karantæner til deres 'returkamp'. Hos FCK har man dog både Lukas Lerager, Carlos Zeca og Nicolai Boilesen ude med karantæne. Dog har FCK's fysiske træner Ben Rosen fået lavet sin straf om fra 40 straf-point til blot fire.

Søndag endte det med en 2-1-sejr til FC København, hvor netop Hausner mente, at aarhusianerne blev berøvet i opgøret. Læs mere om det her.