Ærlig CL-matchvinder: Jeg ramte den helt forkert

Manchester City sikrede sig onsdag en vigtigt udebanesejr på 2-1 over Paris Saint-Germain.

Manchester Citys algier Riyad Mahrez blev klubbens helt store helt, da han midtvejs i anden halvleg scorede til slutresultatet 2-1 direkte på frispark.

Men efter kampen indrømmede han, at han ramte bolden helt forkert.

Det så ellers imponerende ud, da han fandt et meget lille hul i PSG-muren, så Keylor Navas i buret ikke kunne nå at reagere, før det var for sent.

Men det var ikke igennem muren, han havde planer om at sende bolden i kassen.

- Jeg ville have bolden rundt om muren for at være ærlig, og det lykkedes ikke. Den gik mellem to spillere og heldigvis ind. Jeg var så glad. Jeg vidste, vi kunne vinde her og gøre det til 2-1, og for holdet var det fantastisk, sagde Mahrez efter kampen til Manchester Citys hjemmeside.

Mahrez afslørede også, at hans holdkammerat Benjamin Mendy forudså, at algieren ville score det afgørende mål 24 timer tidligere.

- Det er Ben's skyld. Han bad til gud, og gud gav mig det her mål, lød det.

Selvom der var lidt held at spore i Mahrez' scoring, så var det ikke ufortjent, at Manchester City løb med sejren i den første duel af to i Champions Leagues ene semifinale.

De var nede 1-0 efter første halvleg, hvor præstationen ikke var prangende, men efter pausen fik Pep Guardiola sat sit mandskab bedre op, og det lykkedes City at vende kampen på scoring af Kevin De Bruyne, inden Riyad Mahrez' frisparksmål afgjorde kampen.

Du kan i øvrigt se det vigtige mål i videoen øverst i artiklen.