Video : Tipsbladet
Bundesliga

Delaney øjner pokaltitel: Anden status i Danmark

Thomas Delaney vil vinde pokalturneringen med Borussia Dortmund. Den betyder mere i Tyskland end i Danmark, vurderer han.

Thomas Delaney har vundet fem danske mesterskaber og fire pokaltitler med FC København, men det er ikke blevet til meget sølvtøj i det tyske.

Danskeren vandt den tyske Super Cup med Borussia Dortmund i sidste sæson, men i dette forår jagter han og holdkammeraterne et trofæ med større prestige.

Dortmund møder lørdag Holstein Kiel i semifinalen i den tyske DFB-pokal, og for Thomas Delaney er det et stort mål at komme i finalen og vinde den.

- Vi vil meget gerne vinde turneringen. Vi er tæt på endelig at vinde en titel igen, og jeg er virkelig sulten efter pokalturneringen, siger han til tyske Ruhr Nachrichten og fortsætter:

- Jeg vandt et par titler i Danmark, men pokalturneringen har en helt anden der, fordi vi ofte spillede med B-holdet. Det var altid vigtigere at vinde ligaen. Siden jeg kom til Tyskland, har jeg ikke været i tvivl om, hvor vigtigt DFB-pokalen er her. Her kan du blive en konge med det trofæ, siger Thomas Delaney.

Borussia Dortmund kæmper ikke blot for et trofæ i denne sæson.

Holdet ligger nummer fem i den tyske Bundesliga og spiller derfor også om at komme med i næste sæsons Champions League.