Video : Tipsbladet
Superliga

Angriber forlader AaB med øjeblikkelig virkning

Den 21-årige angriber har ikke fået meget spilletid i foråret. Nu forlader han AaB.

Lejesvenden Timothe Nkada har ikke været i aktion for AaB siden forårets første kamp, og den unge franskmand har slet ikke været en del af kamptruppen siden starten af februar.

Og den 21-årige angriber kommer ikke til at spille mere for nordjyderne i denne sæson. AaB meddeler nu på sin hjemmeside, at de sender Timothe Nkada hjem til Stade de Reims med øjeblikkelig virkning.

Allerede i marts fortalte sportschef Inge Andre Olsen til tipsbladet.dk, at Timothe Nkadas aftale ikke ville blive forlænget efter sæsonen.

Nu smutter franskmanden før tid, fordi der ikke var udsigt til spilletid.

- Med udsigt til heller ikke at komme på banen i de resterende kampe i sæsonen har vi sammen vurderet, at det vil give mest mening for ham allerede nu at returnere til Stade de Reims, så han kan få så godt et afsæt som muligt i sin klub før den kommende sæson. Vi ønsker Timothé alt det bedste i fremtiden, siger Inge André Olsen til AaB’s hjemmeside.

Selv har hurtigløberen været glad i AaB, hvor han nåede 13 kampe.

- Jeg har været glad for at være i AaB, hvor jeg har mødt nogle gode mennesker og holdkammerater, som jeg vil fastholde kontakten med. Nu er det tid til, at jeg skal videre fra klubben og kigge fremad, fortæller Nkada til klubbens hjemmeside.

En anden angriber har netop åbnet for at forlænge sin aftale med AaB. Det kan du læse mere om ved at trykke her.