Video : Tipsbladet
Serie A

Drama i storklub: Sure fans kræver stjernen vraget

En gruppe fans holdt møde med AC Milan-stjerne lørdag, hvor spilleren forlod mødet i tårer.

Der er tvivl om stjernekeeperen Gianluigi Donnarummas fremtid i AC Milan, og det skaber nu uro i den italienske storklub.

Ifølge flere italienske aviser, heriblandt La Gazzetta dello Sport og Corriere della Sera, mødtes keeperen nemlig med en gruppe af klubbens mest hårdkogte fans for at snakke om hans fremtid i AC Milan lørdag formiddag.

Her krævede fansene efter sigende, at Donnarumma ikke spiller i den næste weekend mod ærkerivalerne Juventus, hvor begge hold jagter afgørende point i kampen om en plads i næste sæsons Champions League.

Flere aviser har tidligere beskrevet, at Donnarumma har et tilbud om at skifte til netop Juventus på en fri transfer denne sommer. 

Af den grund krævede fansene altså ved lørdagens møde, at Donnarumma ikke spiller kampen. Det fik også tårerne frem hos den 22-årige målmand, da han forlod mødet, skriver Corriere della Sera.

Legende svarer
Nyheden om indholdet af lørdagens møde mellem Gianluigi Donnarumma og nogle af AC Milans fans har fået klublegenden Paolo Maldini til at reagere.

Han er nemlig teknisk direktør i klubben, og over for ANSA understreger han, at træneren bestemmer, hvem der spiller.

- Det er vigtigt at gentage, at ingen uden for AC Milan kan bestemme, hvem der spiller, og hvem der forlænger. Valget er op til træneren, mens klubben har ansvaret for de kontraktlige spørgsmål, siger Maldini og tilføjer:

- Fra dette øjeblik er alle forhandlinger om kontraktforlængelser sat på pause indtil slutningen af sæsonen, så holdet kan fokusere på banen. I mellemtiden vil vi fortsætte med at beskytte vores spillere, som vi altid har gjort.

Læs mere om Gianluigi Donnarummas tilbud fra AC Milan og Juventus her.