Video : Tipsbladet
Superliga

AGF’er om stikpille mod FCK: Måske en græstot

Det så specielt ud, da Patrick Olsen i kampen mellem FC København og AGF lod sig falde.

Patrick Olsen stod for et af de mest opsigtsvækkende øjeblikke i kampen, da FC København og AGF mandag aften tørnede sammen i Parken.

Midtvejs i første halvleg lod AGF’eren sig således falde ned på jorden, som om at han var blevet fældet, selvom der ikke var en spiller i nærheden af ham. Det skete lige efter en duel med Viktor Fischer og kan tolkes som en provokation af FC København-spilleren, der i sidste uge blev kritiseret for at overdramatisere.

Se situationen i videoen øverst i artiklen.

Efter kampen blev Patrick Olsen ikke overraskende også spurgt ind til situationen.

- Der var ikke så meget der. Det var bare en del af spillet. Jeg ved ikke, om der var en græstot, jeg faldt over. Det skal jeg ikke kunne sige. Det er bare, hvad det er, siger Patrick Olsen.

Var det en reference til sidste uge?

- Det må I tage, som I vil. Det har jeg ikke noget at sige til. 

Hvordan er dit forhold til Viktor FIscher, som du har spillet på ungdomslandshold med?

- Rigtig fint. Jeg synes, at det var lige i overkanten det, han lavede sidst, og så er han jo god til at snakke og få det vendt til hans fordel. Jeg kender jo Fischer rigtig godt, og nu var det jo vores sidste kamp mod hinanden i år, og så er der ikke mere om det. Vi er sgu fine venner igen.

- Det er kampe i kampen, og Fischer er en af de dygtigste til at spille det der. Nogle gange bliver det for meget, men det må han selv ligge og rode med, siger Patrick Olsen og påpeger, at de to krammede efter kampen. 

Mandagens kamp bød altså igen på en helt masse med drama med fem mål, Patrick Olsens fald, et lurende comeback og en masse tænding.

Det er også ved at være kutymen, når AGF og FCK mødes. I både denne og sidste sæson har kampene i hvert fald været dramatiske og nogle af Superligaens mest seværdige, og det kan der være flere årsager til.

- Det er måske, fordi vi ligger lidt og duellerer med hinanden om tredjepladsen. Vi er to hold, der spiller op med hinanden hver gang. Det er jo de kampe, der er fede. Så er der bare ekstra tænding på, når der er tilskuere. Der er god stemning og folk er oppe at køre. Det er det, der gør det pissefedt at spille fodbold, siger Patrick Olsen og tilføjer:

- Det er jo topspillere på begge hold. Der er nogle, der har prøvet mange ting, og ved hvordan det skal spilles og gøres underholdende. Det er en underholdningsbranche. Jeg tror, 90 procent af Danmarks befolkning synes, at sidste weekends kamp var underholdende, og jeg håber også, at de synes, denne kamp var underholdende.

Her kan du læse Viktor Fischers reaktion på Patrick Olsens "fald".