Video : Tipsbladet
Premier League

Flere betjente slemt til skade efter fan-protester

Én person blev anholdt, mens hele seks betjente kom til skade under fan-protesterne på Old Trafford søndag aften.

Søndag aften måtte Premier League-topkampen mellem Manchester United og LIverpool udskydes en time, fordi en række United-supportere havde invaderet stadion.

Senere blev kampen udskudt, fordi det blev vurderet, at den ikke kunne afvikles forsvarligt. Supporterne var på banen for at demonstrere mod klubbens ejere, familien Glazer, og det udviklede sig voldeligt.

Ifølge politiet i Manchester kom seks betjente til skade under protesterne, efter de fremmødte begyndte at kaste med flasker og dåser. Det skriver Sky Sports.

Politiet oplyser, at en betjent kom svært til skade, da han blev ramt i øjet, mens en anden fik skader i ansigtet, mens en tredje blev "slæbt og sparket".

Én person blev anholdt, mens politiet oplyser ikke for hvilken forbrydelse. I stedet noterer de, at de vil se alt bevismateriale igennem for at identificere, hvem der stod bag demonstrationen, og hvem der er ansvarlig for overfaldene på politibetjentene. 

- Vi har noteret seks tilskadekomne politibetjente indtil videre, hvor en har beskadiget sin øjenhule og måtte på hospitalet for at få behandling, end anden fik et sår i ansigtet, efter at flasker og dåser blev kastet fra folk i demonstrationen, skriver Manchester Politi i en pressemeddelelse. 

- En tredje betjent blev slæbt og sparket. Betjenten, der måtte en tur på hospitalet, er siden blevet udskrevet, men han var heldig ikke at miste synet. Han er dog i store smerter og skal have yderligere behandling, uddybes det i pressemeddelelsen.

Om og hvilke konsekvenser urolighederne får for Manchester United er endnu ikke besluttet.