Video : Tipsbladet
Champions League

Laudrup hylder Pep: Han har hørt på utrolig meget

Michael Laudrup glæder sig meget over, at Pep Guardiola nu igen har et hold i finalen i Champions League.

Manchester City spillede sig tirsdag aften i Champions League-finalen efter en samlet sejr på 4-1 over PSG. Derfor er Pep Guardiola nu tilbage i den kamp, som han ikke har prøvet at være i siden Barcelona-tiden, hvor han var der i 2011.

Det er noget, som City-managerens gode ven, Michael Laudrup, har det særdeles godt med. Det fortæller det danske fodbold-ikon på TV3+ i optakten til Chelseas møde med Real Madrid.

- Jeg er helt sikkert glad på hans vegne. Han har måtte høre på utroligt meget. Han er jo en af de trænere i det seneste årti, som har bibragt noget til fodbolden, synes jeg. Den måde hans hold har spillet på, siger han og fortsætter:

- Han har vundet utrolig mange titler. Er det 30 eller sådan noget? Men han må hele tiden høre for det her med, at han kun kan vinde Champions League med Messi på toppen. Nu har han altså muligheden for at gøre det med et andet hold også, lyder det fra Michael Laudrup.

I Laudrups egen tid som aktiv spillede han sammen med netop Pep Guardiola i Barcelona, hvor de vandt Champions League i 1992, som var catalanernes første af slagsen, og det betød meget for dem at få dén i hus.

- Den første. Det der med at vinde det der store trofæ. Da det så endelig lykkes i 92, så kom der ligesom hul på bylden, og nu har de vundet en del siden. Men den første bliver bare sådan en hel mani, fortæller den danske legende.

Guardiola selv kom da også med en hilsen til klubbens reserver efter finalepladsen kom på plads. Læs mere om det her.