Video : Tipsbladet
Premier League

Frustreret Manchester United-chef: Det er umuligt

Ole Gunnar Solskjær er alt andet end glad for, at Manchester United skal spille fire kampe på otte dage

Manchester Uniteds kamp mod Liverpool i sidste weekend blev udskudt som følge af fanprotester, og i stedet er den rykket til torsdag den 13. maj. Det betyder, at Manchester United har et særdeles presset kampprogram, og det huer ikke cheftræner Ole Gunnar Solskjær.

I torsdags spillede Manchester United sig i finalen af Europa League med en samlet sejr over Roma, og søndag skal de i aktion i Premier League mod Aston Villa. Derefter skal de møde Leicester City tirsdag, inden de møder Liverpool torsdag.

Det er fire kampe på otte dage, og det er altså umuligt, mener den norske manager.

- Det er uhørt, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge talkSPORT og fortsætter:

- Det er en beslutning, der er blevet truffet af folk, der aldrig har spillet fodbold på dette niveau. Det er fysisk umuligt for spillerne at gøre det efter at have været her (mod Roma torsdag, red.), og derefter skal spille søndag, tirsdag, torsdag.

- To kampe på tre dage er vanskeligt, men du kan acceptere det. Det gør vi i julen. To kampe på tre dage efter en lang sæson med alle de kampe, vi har haft, er endnu sværere. Tre kampe på fem dage er meget, meget, meget vanskeligt. Næsten umuligt. Og fire kampe på otte dage er umuligt.

- Jeg kan love dig for, at det er umuligt at spille 90 minutter med denne intensitet på dette niveau i Premier League fire gange fra torsdag til torsdag. Men jeg tror, ​​I alle kender mig. Vi tager udfordringen. Jeg sidder ikke her og tuder, men jeg siger bare, at der er nogen, der ikke forstår Premier Leagues fysiske krav. Det er den bedste liga i verden. Jeg ved ikke, hvordan du kan forsvare at spille disse tre kampe på så kort tid.

Den norske manager har tidligere kritiseret de fans, der lavede ballade, da kampen mellem Manchester United og Liverpool skulle spilles i sidste weekend. Det kan du læse om her.