Video : Tipsbladet
Superliga

Svarer på Riddersholms stikpille: Det er for lavt

Lyngby-træneren forholder sig til stikpillen fra Glen Riddersholm.

SønderjyskE sikrede sig i sidste spillerunde overlevelse i Superligaen med en sejr over OB, og efter den kamp rettede cheftræner Glen Riddersholm kritik mod Lyngby Boldklub.

I løbet af slutspillet har nogle af Lyngby Boldklubs spillere således kritiseret SønderjyskE’s spillestil, og det fik Glen Riddersholm til at svare igen. Blandt andet sagde SønderjyskE-chefen at Lyngby ikke kunne true SønderjyskE, når der først kom fans på stadion, mens der kom for meget "skønromantisk pladder" fra Lyngby-lejren. 

Det forholdt Lyngby Boldklubs cheftræner, Carit Falch, sig til inden søndagens kamp mellem De Kongeblå og AC Horsens.

- Jeg synes, det er for lavt niveau at debattere på. Det bliver jeg nødt til at sige. Jeg har respekt for Glen, jeg har kendt ham i mange år i trænerfaget, og jeg har også respekt for SønderjyskE. Jeg synes, vi skal have respekt for hinanden som kollegaer og respekt for de andre klubber og fans.

- Det må stå for hans (Glen Riddersholms, red.) egen regning. Jeg synes ikke, at debatten skal ned på det niveau. Jeg synes faktisk, at vi skal have debatten op på et højere niveau, og så skal vi snakke lidt om formatet i Superligaen, som skulle give mulighed for,at vi ikke får de her gladiatorkampe og den hårde retorik, men i stedet ser den gode fodbold, som vi vil se i Danmark, siger Carit Falch til TV3 Sport og fortsætter:

- Danske fodboldfans vil gerne have god fodbold og spillere, der kan noget på bolden. Det er det, jeg synes, vi skal snakke om i stedet for med gode baner og et format, der fremkalder god fodbold og gode spillere og talenter, der kan komme op og præstere. Det er en meget vigtigere debat.

Mens SønderjyskE er sikre på at overleve, er Lyngby Boldklub aktuelt under nedrykningsstregen, og de skal bruge en næsten mirakuløs slutspurt for at sikre overlevelse.

Efter Glen Riddersholms udtalelser i sidste uge langede en ekspert også ud efter SønderjyskE-træneren og anklagede ham for dårlig stil. Læs mere om det her.