Video : Tipsbladet
Skandinavien

OB-emne modtog hård kritik: Det er bekymrende

Den svenske manager Jens Gustafsson er blevet kritiseret af en tidligere klubboss, og det er noget, der bekymrer andre svenske trænere.

Jens Gustafsson nævnes som en varm kandidat til at overtage trænertjansen i OB denne sommer, men i denne uge har den svenske manager modtaget kritik fra storklubben IFK Göteborgs tidligere direktør, Max Markusson.

Max Markusson deltog i en podcast, hvor han anklagede Jens Gustafsson for at være grådig i forhandlinger, mens den tidligere klubboss også hentydede, at træneren var selvisk og lækkede ting til medierne.

Læs mere om kritikken her. 

Og den udvikling skaber bekymring hos andre trænere i Sverige.

I hvert fald kritiserer IFK Norrköpings nuværende cheftræner, Rikard Norling, den tidligere IFK Göteborg-leder for kommentarerne.

- Det giver en dårlig smag i munden. Det er en komplet bagvaskelse af en respekteret træner og kollega. Han anklages for at være grådig og åbenmundet, fortæller Norling til NT.

- IFK skaber normer i svensk fodbold. Det er en af ​​de største klubber i Sverige. Det, som IFK gør, vil andre klubber også gøre. Det er bekymrende, at det vil blive en accepteret skik mellem arbejdsgivere og medarbejdere, at det, man taler om i et jobsamtale, ikke forbliver mellem parterne. 

42-årige Jens Gustafsson har senest været manager hos IFK Norrköping, men har stået uden job siden årsskiftet. Han er som nævnt på det seneste blevet rygtet til Superliga-klubben OB.