Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Viste klassen foran Ajax-boss

Det blev til 2-2 mellem FC Nordsjælland og FC København mandag aften. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret her.

FC Nordsjælland - FC København 2-2 (0-0)
1-0 Kamaldeen Sulemana (49.)
1-1 Jens Stage (51.)
2-1 Martin Frese (68.)
2-2 Jens Stage (71.)

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:
Han ville nok høre til blandt de bedste uanset hvilken klub, han spillede for. Sådan er virkeligheden for Kamaldeen Sulemana, som diskede op med en række lækre og overvældende driblinger undervejs i opgøret.

Det var dog ikke bare show, som tilskuerne i Farum fik fra deres lynhurtige angriber. Han stod også for en stensikker scoring, hvor han også viste, at han kan mere end at drible og løbe stærkt. Helt til sidst havde han da også kræfter til at køre rundt med Zanka i FCK-forsvaret. Dog nåede Zeca tilbage og fik stoppet kometen.

FC København:
Det kan godt være, at det første mål var lidt 'unødvendigt, da Jens Stage i bund og grund kunne lave ladt den gå ind, så Jonas Wind havde fået den. Det gjorde han dog ikke, og det siger også lidt om den vilje, som han bringer på banen.

Det kunne også ses ved midtbanespillerens anden scoring, hvor han viste, at han bestemt også har nogle tekniske evner i sig, da han vippede bolden over en fremadstormende målmand. Endvidere havde Rasmus Falk også en kamp på vanligt niveau. Det trækker dog meget ned, at han lavede en voldsom stor afbrænder i anden halvleg.

Kampens værste:
Der har været huller i FCK-defensiven i det meste af sæsonen, og sådan var det også mandag aften. Blandt andet havde Nicolai Boilesen svært ved at følge med Villadsen kanten, som førte til 2-1-scoringen. Her kom han til at se ret gammel ud, og det er sådan nogle situationer, som der ikke vil være plads til, hvis Hjulmand skulle finde på at udtage Boilesen til EM-truppen.

Kampens detalje:
Det er ikke hverdagskost, at Ajax' sportsdirektør Marc Overmars selv tager turen ud for at se på en spiller. På det seneste har rygterne om den hollandske storklubs interesse for Kamaldeen taget til, og hvis det var ham, som man var oppe for at kigge på, så fik han god valuta for rejsen til Danmark.