Video : Tipsbladet
Superliga

Vil ikke forcere: Horsens-trio færdig for sæsonen

Der bliver ikke presset på for at få Jonas Thorsen, Jannik Pohl og Magnus Jensen tilbage på banen i Superligaen i denne sæson.

AC Horsens fremtid ligger fast. Klubben kan ikke længere nå at overleve i Superligaen, og derfor er der booket en plads i 1. division i næste sæson. Det har givetvis også betydning for, hvordan klubben tager sig af de skadede spillere.

I hvert fald sørger cheftræner Jens Berthel Askou nu for, at man ikke går for hurtigt frem med Jonas Thorsen, Jannik Pohl og Magnus Jensens skader. Det fortæller han i et interview med Horsens Folkeblad.

- Jonas Thorsen passer vi på. Der er ingen grund til at forcere noget i vores situation, og man skal være påpasselig med skader i baglårsmusklen, siger Horsens-træneren og fortsætter:

- Det er bedre, at han kan bruge den kommende pause til at træne fysisk, så han er helt fit, når vi begynder igen i stedet for at bruge tiden på at genoptræne efter en ny skade, lyder det fra Jens Berthel Askou.

Derudover gælder det ligeledes for Jannik Pohl og Magnus Jensen, at man først kommer til at se mere til dem i næste sæson.

Til gengæld bliver der peget på, at både Hallur Hansson, Rune Frantsen, James Gomez, Casper Tengstedt og Søren Reese stadig har mulighed for at være med i den kommende kamp mod AaB.

Der er mere om det kommende opgør i optakten. Læs den her.