Video : Tipsbladet
Superliga

AaB jubler: Forsvarsstjerne forlænger kontrakten

AaB og forsvarsspiller Jakob Ahlmann har forlænget aftalen.

Han har spillet hele sin seniorkarriere i AaB, forsvarsspiller Jakob Ahlmann, og det fortsætter han med i flere år endnu.

Jakob Ahlmann og AaB har netop forlænget aftalen, fremgår det af en pressemeddelelse fra AaB.

Kontrakten løber ud 30. juni 2024.

 - Når Jakob spiller på sit topniveau, så er der ikke mange spillere i dansk fodbold, der på hans position kan gøre ham rangen stridig, og derfor er vi selvfølgelig også meget tilfredse med at forlænge aftalen.

- Jakob har formået at tilpasse og udvikle sig på holdet, og efterhånden har han også en masse erfaring at byde ind med, hvilket har stor værdi og også kan hjælpe hans direkte konkurrenter som eksempelvis Marcus Hannesbo og Lukas Klitten, siger sportschef Inge André Olsen og forklarer:

- Samtidig er det afgørende for os, at vi i truppen fastholder en base af spillere med rødder i AaB Akademiet, og vi glæder os til Jakobs fortsatte tilstedeværelse og bidrag til vores klub.

Jakob Ahlmann, der har tre danske A-landskampe på cv'et, er blevet 30 år. Han var på tærsklen til et skifte til udlandet tilbage i 2014, da han blev alvorligt skadet. Siden har han skullet kæmpe hårdt for at komme tilbage, men nu er han igen fast mand i AaB.

- Det er efterhånden en lang historie, vi har sammen, og jeg er superglad for, at den fortsætter, og jeg ser frem til at kunne bidrage endnu mere her i klubben.

- Fodboldverdenen er normalt meget omskiftelig, men jeg synes, at AaB og jeg matcher hinanden godt, og det mente klubben heldigvis også, så det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan få lov at fortsætte herude, siger Jakob Ahlmann og tilføjer:

- Jeg synes, vi har set tegningerne til noget, der kan blive rigtig spændende. Men god afslutning på denne sæson og en god opstart sammen håber jeg, vi kan være med til at sætte mere stabilitet ind i spillet og udfolde os endnu mere. Det er nogle af de ting, vi håber, vi kan gøre i næste sæson, så vi kan forbedre vores placering, for der er ikke nogen af os, der er tilfredse med at ligge, hvor vi gør nu. Sammen med Martí (Cifuentes, AaB’s cheftræner, red.) og den trup vi har i næste sæson, håber jeg, vi kan komme op og blande os højere, end vi gør i år, og jeg har stadig ambitioner om igen at løfte en pokal med AaB.

Jakob Ahlmann var i 2014 med til at vinde både mesterskabet og den danske pokalturnering med AaB. Dengang kastede det to A-landskampe af sig, mens hans tredje og sidste landskamp var i november 2020 mod Sverige.