Video : Tipsbladet
Generelle

Dansker har spillet 51 kampe: Her er hemmeligheden

Mads Juel Andersen forklarer nu, hvordan han har formået at håndtere mere end 50 kampe i samme sæson.

Mads Juel Andersen har spillet ikke mindre end 51 kampe for Barnsley i denne sæson, men rent fysisk er han stadig ovenpå. Over for Ekstra Bladet forklarer han nu, hvordan det kan lade sig gøre.

Der var formentlig ikke mange, der havde regnet med af Juel Andersen ville blive fast mand for et tophold i Championship, da han for fire år siden blev kasseret i Brøndby, men det er ikke desto mindre tilfældet.

Forsvarsspilleren er sågar på årets hold i Englands næstbedste række, og nu venter playoff-kampene om oprykning til Premier League. Derfor kan sæsonen slutte med 54 optrædener for Juel Andersens vedkommende.

At det kan lade sig gøre, samtidig med at han har et fysisk overskud, skyldes flere ting.

- Jeg har i et års tid lavet vejrtrækningsøvelser. Jeg er blevet inspireret af Wim Hof, som nogle måske kender som 'The Iceman'.

- Hans metoder virker for mig. Jeg kan mærke, at det giver mig helt vildt meget. Jeg slutter også alle bade med iskoldt vand, siger han.

Hver dag skriver Mads Juel Andersen desuden tre ting, som han er taknemmelig for. Han fokuserer også på tre ting, han gerne vil opnå, ligesom han bruger en Oura-ring, der kan fortælle ham, hvordan han har sovet.