Video : Tipsbladet
Skandinavien

Publikum råbte røveri: Nu er Åge Hareide rasende

Den tidligere danske landstræner har fået en pointmæssigt godkendt start, men han var alligevel rasende efter 2-2-opgøret mod Bodø/Glimt søndag.

Danske Carlo Holse kom på tavlen for Rosenborg søndag, men det var ikke nok mod Bodø/Glimt. Rosenborg kom dog hjem med et enkelt point og kan se tilbage på en godkendt sæsonstart, der har budt på fem point i tre kampe.

Det endte 2-2, da Rosenborg gæstede de forsvarende norske mestre fra Bodø/Glimt, men det var hjemmeholdets fans ikke tilfredse med og råbte efter opgøret blandt andet "røveri". Det råbte de formentlig, da Rosenborg udlignede med to minutter igen af opgøret.

Efter en hård norsk nedlukning var der 600 tilskuere på stadion, og dem kunne den tidligere danske landstræner Åge Hareide høre. Rosenborg-træneren var sur over fansene efter opgøret.

- Nu skal jeg fortælle dig en ting. De råber så meget grimt fra tribunerne, at røveri er det bedste, de kunne sige. Det var en forfærdelig fanskare her. Der er så få, at vi hører alt, hvad de siger. Det klæder ikke bodøvøringerne at være sådan, siger Åge Hareide til avisen Nordland.

Hareide ville ikke konkret ud med, hvad det var, der blev sagt, som bragte ham i det røde felt, men han forklarede:

- Jeg er træt af at høre på det. Klubben har brug for at tage fat i dem og få dem til at stoppe med at råbe. De kan råbe ad os, men de skulle hellere støtte deres eget hold. Jeg kan ikke lide det, og jeg er sur over det.

Rosenborg ligger aktuelt nummer tre i den bedste norske række.

Klubben møder bundholdet Brann på hjemmebane i næste runde.