Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Angribere er på vej mod exit i AaB

Superliga-klubben AaB kan se frem til en interessant sommer, hvor der kommer til at ske nogle ting.

Der er allerede sket meget under den norske sportschef Inge André Olsen, og nu kan AaB se frem til en sommer med mere aktivitetet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Avisen har lavet en gennemgang af AaB's planer for sommerens transfervindue, og det fremgår, at to angribere er på vej ud af døren.

AaB har allerede sagt farvel til Timothé Nkada - en fransk lejesvend, der er vendt retur til Reims - og nu er endnu en lejesvend på vej ud.

Det er Martin Samuelsen, som AaB hentede som angriber i Hull City. Han har vist sig bedre på kanten, og ifølge Ekstra Bladet har AaB i sinde at lade ham vende tilbage til Hull i stedet for at indløse købsoptionen på nordmanden.

En anden angriber er også på vej ud i AaB. Tom van Weert har kontraktudløb med klubben, og hollænderens aftale står umiddelbart ikke til at blive forlænget.

Der er selvsagt også spørgsmålstegn omkring Lucas Andersen og Jacob Rinne, der begge kan blive solgt. Og så er der også kontraktudløb hos venstre back Lukas Klitten.

AaB ligger før de sidste par runder i Superligaen på ottendepladsen, bare et enkelt point efter SønderjyskE, der er nummer syv. Ender AaB som nummer syv, venter en kamp mod Mesterskabsspillets nummer fire om en plads i Conference League-kvalifikationen næste sæson.

Du kan læse mere om de spillere, der har kontraktudløb i Superligaen om en lille måned. Det gør du her.