Video : Tipsbladet
Benelux

Gratis dansk landsholdsspiller: Vi vil beholde ham

Hollandske Heerenveen er klar til at forlænge aftalen med Lasse Schöne hvis danskeren ønsker at fortsætter i klubben.

Han fylder 35 år senere i maj, men danske Lasse Schöne spiller fortsat god fodbold.

Midtbanespilleren har netop afsluttet sin sæson i det hollandske, efter han kom tilbage til Heerenveen i starten af 2021, og han kan nu se frem mod sommerens EM-slutrunde med Danmark, hvor han håber på at blive udtaget.

Skulle danskeren ønske at spille videre, er der muligheder. I hvert fald er Heerenveen interesseret i at forlænge samarbejdet med den rutinerede midtbanespiller. 

- Vi skal helt sikkert tale med ham, siger teknisk direktør Ferry de Haan og forklarer:

- Det er for at finde ud af, hvor han står, og om det passer til det, vi har i tankerne. Men i betragtning af hans kvalitet og erfaring er Lasse en spiller, jeg gerne vil beholde.

Heerenveen er dog også interesseret i at finde ud af, om Lasse Schöne ønsker at overgå til en anden rolle i klubben. Altså stoppe med at spille og for eksempel blive træner.

- Vi er nysgerrige efter, hvordan han ser på det, og om han kan se en fremtid i Heerenveen, siger Ferry de Haan.

Hvor landsholdskarrieren kan være forbi efter EM til sommer, kan Lasse Schöne fint spille videre på klubplan, da han har vist kvaliteterne til at spille med i den hollandske Eredivisie.

Midtbanespilleren blev hentet i Genoa, hvor han fik ophævet aftalen efter et skuffende forløb i efteråret 2020, hvor han end ikke var registreret til truppen. Schöne har også en fortid i blandt andet AFC Ajax.