Video : Tipsbladet
Superliga

PC åbner op om Zanka, FCK-problemer og transfers

FC Københavns sportsdirektør ser ud til at have meget på to-do-listen.

FC København sluttede sæsonen af med et nederlag på 1-2 mod Randers, hvor det først var til allersidst, at man fik puttet bolden i kassen i et opgør, hvor københavnerne manglede meget for at følge med kronjyderne.

Det var noget, som FCK-sportsdirektør Peter Christiansen langt fra kunne lide synet af. Det gør han klart i et interview med TV3 Sport kort efter slutfløjt.

- Man kan jo sige, at i dag slutter vi sæsonen, som vi startede den. Uden power og uden lyst. På mange måder en uanstændig indsats. Der har været opture undervejs, og vi har været stærke i mesterskabsspillet, men i dag når vi ikke op på det niveau, som vi skal. Det kan alle nok se, siger sportsdirektøren.

Han kan derfor også sagtens se, at der er udfordringer med holdet, og derfor venter der nu et transfervindue, hvor der givetvis kan ske lidt af hvert.

- Vi kommer til at skabe et andet og mere kontinuerligt udtryk. Det er det, vi skal bruge sommeren på - at hente typer ind, som kan levere på det, lyder det fra 'PC'. som dog ikke vil præcisere, hvad der skal ændres.

Dog kan han godt se, at der er gået alt for mange mål ind på FC København i sæsonen. Her er Mathias 'Zanka' Jørgensen en del af det, hvor han slår fast, at der i løbet af de kommende dage skal findes ud af, hvad man kan gøre, da Zanka har stadig kontrakt i Fenerbahce.

Problemerne i FCK har han da også et tydeligt billede af efter sin korte tid i klubben.

- Billedet har reelt været det samme i de sidste to sæsoner. Jeg er blevet bekræftet i noget, og så er jeg blevet negativt overrasket over noget - og så er der andre dele, hvor jeg kan se, at det kører på et okay niveau. Men summen af det hele kan vi godt få op og ringe på et helt andet niveau, siger Peter Christiansen.

I FCK må de dog også se, at selskabet bag klubben, Parken Sport & Entertainment efter nederlaget til Randers er kommet med en nedjustering i forhold til til årsresultatet. Læs mere om det her.