Video : Tipsbladet
Superliga

Fyret Riddersholm: Forlader et andet SønderjyskE

Glen Riddersholm forlader SønderjyskE med rank ryg.

Glen Riddersholm er onsdag blevet fyret som cheftræner i SønderjyskE, og over for Der Nordschleswiger sætter den tidligere mestertræner nu ord på karrierens anden fyring.

49-årige Glen Riddersholm førte i sidste sæson SønderjyskE til klubbens første titel, og i denne sæson blev facit en ottendeplads i Superligaen og endnu en pokalfinale. Det har dog ikke været tilstrækkeligt for klubbens amerikanske ejere.

Glen Riddersholm fortæller, at han de seneste fire til seks uger har haft en fornemmelse af, at der ventede en fyreseddel.

- Jeg er ked af, at jeg er nødt til at forlade drengene. Men det SønderjyskE, jeg siger farvel til, er ikke det samme, som jeg lærte at kende i starten. Jeg er glad for den tid, jeg har haft her. Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne - flyttet hertil, integreret mig og lagt flere arbejdstimer, end mange andre ville have gjort, siger Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger.

Han fortæller, at han til tider har haft det svært i en travl hverdag.

- Jeg har ikke altid været den bedste udgave af mig selv. Det er undertiden sådan, når man har så mange opgaver at tage sig af. Jeg har ikke altid nået mit eget personlige mål, og jeg har begået fejl, jeg ikke ville have begået under normale omstændigheder, lyder det fra den nu tidligere SønderjyskE-træner.

Glen Riddersholm fortæller videre, at han nu skal på ferie, og derefter regner han stærkt med at vende tilbage i et nyt trænerjob.

Glen Riddersholm nåede 89 kampe i spidsen for SønderjyskE.