Video : Tipsbladet
Champions League

UEFA-boss om Super League: Lad de tre spille selv

UEFA-præsident Aleksander Ceferin har en klar melding til Juventus, Real Madrid og Barcelona.

Mens ni af de 12 klubber, som stod bag idéen om en europæisk 'Super League', så er Barcelona, Real Madrid og Juventus stadig med på idéen. Derfor venter der givetvis en kamp mellem de tre og det europæiske fodboldforbund UEFA.

Hos forbundet er præsident Aleksander Ceferin dog kølig overfor, hvad der kan være i vente. Det fortæller han i et interview med Sky Sport Italia.

- De kan ikke alene lamme fodbolden. Det er underligt at læse pressemeddelelsen fra de tre klubber mod hundredvis af andre klubber, hvor de mener, at deres fodbold-mening er den rigtige. Det er mærkeligt at læse deres udmelding, hvor de tror, at alt kan gøres med penge. Men det er ikke tilfældet, siger han og fortsætter:

- Den rigtige vej er igennem dialog, hvis de vil tilbage eller ej. Vil de gerne spille Super League-turneringen? Lad dem gøre det. Dem alle tre, lyder det fra Ceferin.

I forbindelse med den nuværende disciplinær-sag, som kører mellem de tre klubber og UEFA, så slår han fast, at han ikke har nogen kommentarer til den sag, men at det overrasker ham, at de stadig er inde i Super League.

- Det er svært at forstå, hvad de gerne vil, fortæller han med hentydning til, at Juventus, Real Madrid og Barcelona alle skulle have sendt et brev til ham, hvor de fortæller, at de gerne vil spille i Champions LEague.

Ceferin har desuden planer om at lave Champion League om. Læs mere om det her.