Video : Tipsbladet
Skandinavien

Kontraktfri Bjørn Paulsen meldes tæt på ny klub

Den danske forsvarsspiller er tæt at skifte til Allsvenskan.

Mandag meddelte Bjørn Paulsen på de sociale medier, at han forlader tyske Ingolstadt denne sommer, hvor hans kontrakt udløber. Samtidig teasede danskeren måske, at et skifte tilbage til svenske Hammarby IF ligger i kortene.

I hvert fald benyttede Bjørn Paulsen sig af hashtagget “#strongasfuck” - noget, den svenske klubs fans kaldte ham, da han spillede for klubben fra 2017 til 2019.

Og det ser ud til, at Hammarby-rygterne er mere end bare spekulationer. Nu skriver det svenske medie FotbollDirekt.se, at den 29-årige dansker vil takke ja til svenskernes tilbud, og at han er meget tæt på at vende tilbage til klubben.

Flere gange tidligere har Hammarby også været meldt interesserede i at hente Bjørn Paulsen, og senest prøvede de at hente danskeren i august. Dengang var han dog for dyr.

Nu er et skifte tilsyneladende tættere på. Det skyldes ikke mindst, at den tidligere SønderjyskE og Esbjerg fB-spiller har mindsket sit krav til en “sign on-fee”, så han nu er klar til at takke ja til et beløb på under tre millioner kroner, skriver mediet. 

Hammarby-sportschefen Jesper Jansson vil ikke kommentere på rygtet over for FotbollDirekt.se.

29-årige Bjørn Paulsen spillede som nævnt for Hammarby IF fra 2017 til 2019, hvor det blev til 13 mål på 65 kampe. I Hammarby spiller danske Jeppe Andersen, Mads Fenger og David Ousted også.