Video : Tipsbladet
EM

EM i DK: Kan du slå eksperterne i managerspillet?

Er du klogere og skarpere på EM end Tipsbladets redaktion? Det har du nu muligheden for at finde ud af.

EM står for døren, og det glæder vi os selvsagt til her på Tipsbladet, for vi er selvfølgelig nogle af de største fodboldnørder, der findes. Måske de største!

Men det kan være, der sidder folk hjemme i stuerne, der er på højde og samtidig er dygtige til at forudse resultater, målscorere og har taktisk sans.

Hvis du har lyst til at få undersøgt, om du er bedre end redaktionen, kan du tilmelde dig EM-managerspillet på Holdet.dk, hvor Tipsbladet har oprettet en pulje alene med det formål at give jer brugere baghjul.

Vi spiller om æren - den er selvsagt vigtig i det her - og så sørger vi også for, at der er bogpræmier til top tre i puljen.

Man kan kun tilmelde et et enkelt hold pr. person, og så lukker puljen for tilmelding, når åbningskampen mellem Tyrkiet og Italien sættes i gang fredag den 11. juni.

Du tilmelder dig således:

1. Gå ind på holdet.dk.

2. Opret et hold. Du vælger selv, om det skal være et gratis hold med dertilhørende begrænsede udskiftninger, eller om du vil betale en lille mønt for et guld eller et guld+ hold og dermed også have uendelige udskiftninger og spille med om præmierne, som Holdet.dk udbyder.

3. Når dit hold er oprettet, søger du bare efter miniligaen Tipsbladet og tilmelder dit hold. Som nævnt lukker tilmelding ved kampstart på EM-turneringen.

DU KAN OGSÅ KLIKKE HER OG KOMME DIREKTE TIL PULJEN

VIGTIGT: Slutter du i top tre, skal du selv henvende dig til på kje@tipsbladet.dk, så vi kan få sendt præmierne til de rigtige. Ingen henvendelse, ingen præmie.

Vi ønsker alle en forrygende EM-slutrunde, og vi håber masser af medvind i managerspillet. Husk, vi har masser af EM-artikler til jer den næste måneds tid - både online og på print, der udkommer hver fredag.

Hvis I vil følge med i, hvordan vi gør det under slutrunden, er holdnavnene på redaktionens folk (opdateres løbende, når vi får sat hold):

Redaktør Kenneth Jensen - "Donnarumma graduate! Donnarumma graduate!"
Journalist Ole Hoffskov - FC Hoffskov
Journalist Lasse Sylvest Mikkelsen - Hæmmede Eksperter
Chefredaktør Troels Bager Thøgersen - Legio Invicta Romelus Lukakus
Journalist Sebastian Stanbury - The Art of Fielding
Journalist Victor Risager - Viva I Gemelli del Gol
Journalist Lars Gram-Hanssen - Krybene
Nyhedschef Torsten Kjems - Nobody puts Babewaite in a corner
Journalist Anders Dehn - Mænd, der mader kvinder