Video : Tipsbladet
1. division

Forventer afrikansk rykind i dansk klub

En ny assistenttræner og en række ungdomslandsspillere fra Nigeria er på vej til Jammerbugt FC denne sommer.

Jammerbugt FC sikrede sig i sidste uge oprykning til landets næstbedste række, og allerede nu er man godt i gang med at forberede sig til den nye udfordring.

Nu venter tre ugers sommerferie til spillerne, inden træningen starter op igen, men for klubbens træner, Bo Zinck, bliver der ikke meget ferie.

Til nordjyske.dk fortæller han, at oprykningen betyder, de kan kigge på nogle hylder, de ikke har kunnet tidligere, og som de ikke har kunnet påbegynde, før oprykningen var sikker.

Tidligere på foråret blev klubben solgt til den tyske investor Klaus Dieter Müller, og det sætter også nogle ting i gang, fortæller Bo Zinck.

- Assistenttræneren fra Nigerias A-landshold kommer herop, og han skal selvfølgelig være med til at få vores udenlandske spillere på plads.

Og de udenlandske spillere, som cheftræneren henviser til, er en række afrikanske spillere, der gør sig på ungdomslandsholdene. Hvem og hvor mange er dog lidt usikkert endnu, fortæller Bo Zinck.

- et vil være nogle ungdomslandsholdsspillere, så der er ingen tvivl om, at det er dygtige spillere, men der kommer også danske spillere til, samtidig med at vi forlænger med nogle af vores egne, lyder det til nordsjyske.dk.

Klaus Dieter Müller har selv i et interview med Tipsbladet.dk selv sat ord på, hvilke afrikanske lande han kigger efter for at finde spillere, der kan gøre sig i Jammerbugt FC.